Főoldal   EU 0.3 szoláriumcsövek   Szolárium szabályzás   Használt szoláriumok   Kapcsolat
 
szoláriumcső

Tisztelt szolárium üzemeltető!

Cégünk, az E-Sun kft, szoláriumcsöveket, Soleo és Supertan szoláriumozmetikumokat, új és használt szolárium készülékeket (Ergoline, Soltron, Tecnosole stb. - minden árkategóriában) továbbá kiegészítő termékeket (fertőtlenítő, papírtörlő, kilépő, szemüveg stb.) forgalmaz.

Szolárium készülékeink:
www.soleo.hu/szolariumok.html
www.tecnosole.hu

Soleo, Supertan szoláriumkozmetikumok:
A Soleo és a Supertan termékei kiváló minőségű, innovatív, színes palettájú kozmetikumok, melyek használatával gyorsabban lebarnulhatnak vendégei, és hosszabb ideig megőrizhetik a megszerzett bőrszínüket azáltal, hogy ezek a termékek nem csak ápolják a bőrünket,  hanem ellátják olyan természetes hatóanyagokkal is, melyek a barnulás folyamatában résztvesznek és hatékonyabbá teszik azt. Megtalálhatók közöttük minden bőrtípus számára szoláriumozás előtti, a barnulás természetes folyamatát fokozó (barnulás gyorsító) illetve bronzeres barnító krémek, olyan általános kozmetikumok, melyek a már megszerzett barnaságot segítenek minél hosszabb ideig megőrizni, valamint olyan speciális termékek, melyek a kifejezetten nehezen barnuló testrészek (pl. arc, lábszár) egyenletes barnulását segítik elő . A termékek között van kifejezetten férfiak számára készített szoláriumkozmetikum család is (Ego). Kínálatunkban flakonos és tasakos kiszerelés egyaránt megtalálható. 
Szoláriumkozmetikum kínálatunk minden szezonban folyamatosan bővül. Keresse aktuális szoláriukozmetikum startcsomagjainkat! 
Aktuális akcióinkról e-mailben értesítjük partnereinket. Hírlevelünkre itt feliratkozhat: http://www.soleo.hu/hirlevel.php

Soleo napozó termékek:
A Soleo gyár idén tavasztól professzionális napozó termékekkel bővítette kínálatát, melyben SPF 6-os napolaj, 10-es, 20-as és 30-as naptej és S.O.S. napozás utáni balzsam is található. Az új napozó termékcsalád akcióját a http://www.soleo.hu/akcio.php oldalon tekinthetik meg.

Soleo arc-, kéz- és testápoló termékek:
A Soleo prémium minőségű kozmetikumait kifejezetten a szoláriumoztatott, napoztatott bőr igényeinek megfelelően fejleszetették ki mindennapos ápolásra. Az Oxy Control arckrém és a Skin Guard testbalzsam kiválóan hidratálja, táplálja a bőrt,e mellett biztosítja azt, hogy a megszerzett barnaságot hosszan megőrizhessük. A Velvet kéz- és körömápoló krém használatával az igénybevett, száraz bőr visszanyeri rugalmasságát, bársonyosságát.

Budapesten 10.000 forint feletti megrendeléseket igény szerint ingyen kiszállítjuk. Az ország egész területére biztosítjuk a postai úton történő szállítást (érkezés 2 munkanap alatt), melynek költségét 25.000 forintot meghaladó rendelés esetén cégünk átvállalja. Partnereink számára szezonról szezonra újdonságokkal és akciókkal biztosítjuk, hogy szoláriumkozmetikumaink folyamatosan a figyelem középpontjában lehessenek az üzletükben.

 

E-Sun kft.

Címünk:
1119 Budapest Etele út 69.

Iroda / fax:
06 1 20 444 50

Szoláriumcsövek, szoláriumok:
+36 30 867 77 30 (Kopsa Imre)

Szoláriumkozmetikumok:
+36 30 867 77 40 (Tarsoly Krisztina) és 36 70 36 29 619 (Tóth Krisztina)

 

E-mail:
info@szolariuminfo.hu

Weboldalaink:
www.soleo.hu
www.eu03.hu
www.tecnosole.hu
www.szolariuminfo.hu